Din pudepusher

Trapezius – Tyngde/varmepude til spændte skuldre

DKK 650,00

En beroligende og tyngde/varmegivende pude, som bl.a. er udviklet til:

  • lindring af ømme, anspændte skuldre, f.eks. ved meget kontorarbejde
  • beroligelse og tryghed ved et overaktivt nervesystem/sensitivt sanseapparat – f.eks. ved adhd, demens, angst eller stress
  • ro, selvomsorg & styrkelse af nedløbsrefleksen ved amning
  • naturlig smertelindring ved bl.a. muskelømhed, menstruationssmerter & fødsel
  • at kunne anvendes mens du gør dine daglige ærinder
  • at være et smukt redskab, som du har lyst til at bruge hver dag, sammen med din personlige stil i garderoben/hjemmet

 

“En rispose som er så meget mere end en rispose. Tyngden fra risposen får dine muskler til at slappe af, varmen giver en dejlig følelse af wellness og en dejlig stund. Risposen fra Wilubywiklund.dk holder virkelig godt på varmen og har en rigtig dejlig tyngde. Står du på tærsklen til en fødsel, får risposen min varmeste anbefaling, hvis man gerne vil benytte sig af naturlig smertelindring. Varmen fra risposen er også medvirkende til at stimulere nedløbsrefleksen ved amning. (…) Er dit nedløb meget kraftigt og gør det “ondt” kan varmen fra risposen ligeledes smertelindre. (…)

Wilubywiklund får min største anbefaling, af et gennemtjekket produkt der tilgodeser så mange aspekter for mødre.”

Ammevejleder & doula, Julie Lærke (Råmælk)

Beskrivelse

En tyngde- og varmegivende rispose til bl.a. skuldre, nakke og bryst. Trapezius anvendes til beroligelse af nervesystemet og giver omsorg, gennem varme og tyngde – der hvor du har mest brug for det.

Anbefales til at skabe ro i nervesystemet, ved overstimuli og ved neurologiske og fysiologiske stress-tilstande, som for eksempel efterfødselsreaktioner, ADHD, demens, stress og anspændthed.

Trapezius er formet så den nemt kan anvendes mens du laver andre ting.

Trapezius er et lunt kram på en kold dag, hvor skuldrene sidder oppe om ørerne. En beroligende og varm selvomsorg i de perioder hvor du er anspændt. En moders varme hånd, ved mavepine og en naturlig smertelindring ved menstruationssmerter eller ved muskel/ledsmerter.

Trapezius anbefales af ammevejledere, til ammende mødre, til at styrke nedløbsrefleksen, at smertelindre og berolige mors ømme skuldre.

Denne dejlige rispose er formbar og kan tilpasses de områder på kroppen hvor du allerhelst vil have omsorg, varme og tyngde.

Trapezius kan med fordel varmes i mikrobølgeovn/på radiator før brug.

Håndsyet og fyldt med grødris, prydet med et smukt, vaskbart betræk i unik farve/mønster.

Tilvalg af økologisk lavendelblomst muligt, for en dejlig ren og beroligende duft.

Her anmelder ammevejleder Julie Lærke (råmælk.dk) Trapezius til ammende mødre:

“Jeg har modtaget et helt vidunderligt produkt fra @wilubywiklund. En rispose som er så meget mere end en rispose. Du varmer den i mikroovnen i 2-3 minutter, eller du kan lægge den på radiatoren. Derefter lægger du den på dine skuldre. Tyngden fra risposen får dine muskler til at slappe af, varmen giver en dejlig følelse af wellness og en dejlig stund for en træt og dygtig morkrop. Varmen fra risposen er også medvirkende til at stimulere nedløbsrefleksen. Varmen får dig til at slappe af, kombineret med baby der dier ved brystet, frigør hormonet “oxytocin” som er dét hormon der aktiverer dit nedløb. Er dit nedløb meget kraftigt og gør det “ondt” kan varmen fra risposen ligeledes smertelindre. Da jeg ventede mit fjerde barn investerede jeg i en varmepude med kirsebærsten, den skulle være blevet brugt under fødslen til at lindre sammentrækningerne fra livmoderen, foran ved skambenet og på lænden. Det droppede jeg hurtigt, den holdte ikke på varme ret længe og gav heller ikke nok tyngde. Risposen fra @wilubywiklund holder virkelig godt på varmen og har en rigtig dejlige tyngde. Så står du på tærsklen til en fødsel, får risposen min varmeste anbefaling, hvis man gerne vil benytte sig af naturlig smertelindring. Du kan naturligvis også bruge den uden at varme den.

Wilubywiklund får min største anbefaling, af et gennemtjekket produkt der tilgodeser så mange aspekter for mødre.”

Yderligere information

Vægt 2 kg
Trapezius farve

Råhvid

Til/fravalg af duft

Med lavendelblomst, Uden lavendelblomst (neutral)

Du kunne også være interesseret i...

Titel

Go to Top