Menu Luk

Trapezius

DKK 260,00

Råhvid
Råhvid
Støvet lavendel
Støvet Lavendel
Gammelrosa
Gammelrosa
Kategori:

En tyngde- og varmegivende rispose til skuldre, nakke og bryst. Se fotos for anvendelsesmuligheder. Kan med fordel varmes i mikrobølgeovn/på radiator før brug. 

Trapezius er lavet af bomuldlærred og fyldt med grødris. Tilvalg af økologisk lavendelblomst muligt, for en dejlig ren og beroligende duft.

Anbefales til ammende mødre, her af ammevejleder Julie Lærke (råmælk.dk):

“Jeg har modtaget et helt vidunderligt produkt fra @wilubywiklund. En rispose som er så meget mere end en rispose. Du varmer den i microovnen i 2-3 minutter eller du kan lægge den på radiatoren. Derefter lægger du den på dine skuldre. Tyngden fra risposen får dine muskler til at slappe af, varmen giver en dejlig følelse af wellness og en dejlig stund for en træt og dygtig morkrop. Varmen fra risposen er også medvirkende til at stimulere nedløbsrefleksen. Varmen får dig til at slappe af,det kombineret med baby der dier ved brystet frigøre hormonet “oxytocin” som er det hormon der aktivere dit nedløb. Er dit nedløb meget kraftigt og gør det “ondt” kan varme fra risposen ligeledes smertelindre. Da jeg ventede mit fjerde barn investerede jeg i en varmepude med kirsebærsteen, den skulle være blevet brugt under fødslen til at lindre sammentrækningerne fra livmoderen, foran ved skambenet og på lændenden. Det droppede jeg hurtigt, den holdte ikke på varme ret længe og gav heller ikke nok tyngde. Risposen fra @wilubywiklund holder virkelig godt på varmen og har en rigtig dejlige tyngde. Så står du på tærsklen til en fødslen får risposen min varmeste anbefaling hvis man gerne vil benytte sig af naturlig smertelindring, du kan naturligvis også bruge den uden at varme den.

Wilubywiklund får min største anbefaling et gennemtjekket produkt der tilgodeser så mange aspekter for mødre.”

Vægt 2 kg
Trapezius farve

Råhvid

Til/fravalg af duft

Med lavendelblomst, Uden lavendelblomst (neutral)

Du kunne også være interesseret i...

  • DKK 80,00

    Oculus er en råhvid, aflang rispose på 22x12cm, som anvendes til tyngde og ro over øjnene, ved behandling. Mange klienter oplever at det er rart…

  • DKK 71,00

    Pondus er en råhvid, kvadratisk rispose på 14x14cm som anvendes til at give tyngde/varme omkring på kroppen. Da Pondus er fyldt med grødris, kan den…