Ved kvinden der bærer dit barn, hvor stolt du er af hende?
Har du husket at fortælle din veninde, at hun gør det godt som mor?
Har du vist din egen mor, hvor taknemmelig du er for alt hun har givet dig?
‘Mater Natura’ (latin; Moder Natur) er en opladende og kærlig barselsgave til mor. Mødre arbejder hårdt med krop og sind, for at skabe liv og fortjener luksus og selvomsorg. Produkterne i pakken, støtter mor i, at huske sig selv, huske pauser og er et oplagt dagligt ritual for at drage omsorg for sig selv. Med barselsgaven til mor, giver du en oplevelse af naturlig ro og velvære. I en hverdag der kræver ekstra af mors krop, hjerne og sind, fortjener hun de nemme pauser, så der kan komme overskud på mor-kontoen. 
Pakken er perfekt som barselsgave, men kan gives til mødre på alle stadier af moderskabet.
Den lækre gave til mor kan vælges i tre størrelser: Basic, Plus & Deluxe.
Her kan du læse om de produkter der er i Mater Natura Basic-pakken:
🌸 RABAT-BOOKLET – gode rabatter på et dejligt udvalg af behandlinger til mor og/eller baby hos behandlere i din landsdel og/eller online. Din behandler kan være ammevejleder, psykomotorisk terapeut, baby-behandler, zoneterapeut etc. Wilubywiklund vil med denne ordning bidrage til, at alle kvinder har råd og mulighed for, at få den støtte og vejledning de har brug for i moderskabet – det kan være i forhold til graviditet, fødsel, efterfødselsreaktioner, amning, bæring, parforhold og familieliv, genoptræning mm. Rabathæftet er fyldt med dygtige og erfarne behandlere som har uddannet sig i, at støtte rundt om netop mange af familie-livets udfordringer. 
🌸 TRAPEZIUS tyngde & ammepude, i unikt design – en tyngde- og varmegivende rispose til skuldre, nakke og bryst – giver varme, ro i nervesystemet og en oplevelse af at blive afgrænset (fx. når mor er “touched out” – hudmæt) Kan bruges til lindring ved maveonde, lændesmerter, menstruationssmerter. Øko lavendelblomst kan tilvælges!
Trapezius anbefales af ammevejledere til ammende mødre. Se Trapezius her: https://wilubywiklund.dk/vare/trapezius/
🌸 MILD OLIE – beroligende og mild olie med nøje udvalgte æteriske olier. Du kan bruge olien til massage af ømme fødder, babymassage, tør hud, partnermassage, baby-zoneterapi ved ondt i maven, massage af mellemkøb før fødsel, hud & hår (prøv dig frem med olien – nogle reagerer på visse æteriske olier).
Det anbefales IKKE at putte olien direkte ind i nogle huller! 
Lavendel: blandt andet god til beroligelse af sind, krop & hud, til ømme brystvorter og sætter gang i mælkeproduktionen.
Bergamotte: modvirker blandt andet kvalme, nervøs mave, humørsvingninger, bekymring og irritation.
Fyr: modvirker træthed, lændesmerter og belastning af lungerne. Renser ånden, opliver sjælen og vækker det instinktive tilhørsforhold til livet.
Læs mere om de gavnlige effekter af æteriske olier på www.by-wiklund.dk, hvor du kan søge på de olier du vil vide mere om.
🌸🌸Alle produkterne i denne gave til mor er håndlavede og unikt sammensat ift design, farver/mønstre – således at din barselspakke bliver mors helt egen hellige pause og er inden pakningen propfyldt med kærlighed og omsorg. Vi glæder os til, at sammensætte din Mater Natura pakke🌸🌸