Menu Luk

“Jeg bliver stolt og glad, som Christines kollega, over at Christine tager sit fags kerne så alvorligt at hun vælger at udvikle og producere det særlige og meget enkle, og afgørende redskab, som puderne er i den psykomotorisk terapeutiske behandling -og i grundøvelserne.  Et af behandlingens og grundøvelsernes målsætninger er selvregulering gennem at tage sin kropsfornemmelse alvorlig, -og puderne, som Christine har fremstillet dem, giver i behandling og undervisning en stor støtte til oplevelsen af hvordan leddene kan aflastes, og hvordan den              aflastning kan influere på velvære, sansning og dermed selvregulering.”

 Mai-Britt Schwab – psykomotorisk terapeut & pioner

Designet til behandling

WiluByWiklund’s puder er oprindeligt udviklet til behandlere, der ønsker at     tilrettelægge klienter.            Psykomotoriske terapeuter, massører og yoga-udøvere er nogle af dem der hidtil har fundet glæde ved brugen af puderne. 

Lette at rengøre

WiluByWiklund’s puder er syet i regntøjsstof, så de er lette og hygiejniske at rengøre mellem kunder. Du kan trygt tørre dem over med vand og sæbe eller spritte dem af. De kan dog ikke lide, at komme i vaskemaskinen. 

Lækre farver

Tag et kig i webshoppen, hvor du kan designe pudesæt med din yndlings farvekombination. Tilgængelige farver opdateres løbende.

Udvikler af WiluByWiklund

Christine Wiklund

Psykomotorisk terapeut & Pude Designer

Udvikler af WiluByWiklund Christine Wiklund er uddannet psykomotorisk terapeut i 2019. Derudover pudedesigner, kreativ sjæl og i øjeblikket fuldtidsansat hos sin lille søn Babybossen.

Jeg udviklede WiluByWiklund i 2018, da jeg under studiet opdagede en mangel på udbud på puder til psykomotorisk behandling. Det første sæt syede jeg til min egen psykomotoriske praksis og siden har jeg syet omkring tusinde puder til psykomotoriske terapeuter, massører og yogier. Puderne er designet til tilrettelæggelse af klienter, med henblik på at støtte kroppens naturlige akser og tyngdefordeling, for dermed at  bidrage til klientens modtagelighed for behandling/massage/terapi. 

Jeg har fået sådan en god modtagelse af min lille virksomhed og glæder mig over at kunne være kreativ, at arbejde med mine hænder og især at have kontakt med jer glade kunder. 

 

Mine dygtige og skønne samarbejdspartnere:

Psykomotorisk terapeut og indehaver af CoreTools, Nathalie Rode  

http://coretools.dk

Zoneterapeut, pædagog & terapeut, Cindy Salsgaard

http://salsgaardvitalterapi.dk

Mødregruppemassage & erhversmassage, Lise Kristiane

https://www.instagram.com/modregruppemassage/

Ammevejleder & doula, Julie Lærke

https://www.instagram.com/ramaelk.dk/

Journalist, webdesigner & syerske, Anette Wiklund