Hvem er din pudepusher?


Psykomotorisk terapeut

Founder af wilubywiklund.dk

Underviser & foredragsholder

Iværksætter

Mor

Grundlæggeren af WiluByWiklund Christine Wiklund er uddannet psykomotorisk terapeut i 2019 og herefter har iværksætteri og produktudvikling været den helt rette vej for hende.

Jeg udviklede WiluByWiklund i 2018, da jeg under mit studie opdagede en mangel på udbud på puder til psykomotorisk behandling. Det første sæt syede jeg til min egen psykomotoriske praksis og siden har jeg syet omkring tusinde puder til psykomotoriske terapeuter, massører og yogier. Puderne er designet til tilrettelæggelse af klienter, med henblik på at støtte kroppens naturlige akser og tyngdefordeling, for dermed at bidrage til klientens modtagelighed, gennemstrømning og velvære i behandlingen. Et område som jeg har været optaget af siden jeg begyndte min faglige rejse som psykomotorisk terapeut, er netop dette – hvad jeg som fagperson kan gøre, for at støtte og facilitere den enkeltes krop & sind, i en naturlig selv-helende proces.

Under min barsel, var mit eget nervesystem helt flosset (grundet en vild start på moderskabet, gamle erfaringer i kroppen, som blev aktiveret mm.) og jeg udviklede barselspakken Mater Natura, som jeg selv har brugt hver dag, ligesiden. Produkterne i pakken udgør en smuk selvomsorgs-gave til barslende mødre eller mødre på andre stadier af moderskabet. Barselspakken er tænkt som en støtte til mors selvomsorg og er fyldt med oplagte pause-ritualer til hverdagen, som mor. Jeg oplever mange mødre omkring mig, som ikke ved hvem de kan række ud til, med deres unikke – og alligevel så fælles – udfordringer, forbundet med moderskabet. Derfor er min vision med barselspakkens rabathæfte, at gøre opmærksom på de dygtige fagligheder der findes, som supplement til den vejledning der gives i det offentlige. Ligeledes ved jeg, at mange fravælger at få den rette støtte, pga økonomien. Derfor har jeg samlet en flok dygtige kvinder der giver rabat på deres ydelser.

Ud over at navigere i et liv som kvindelig iværksætter, underviser & mor, elsker jeg at lege med designs, farver, materialer, fotos og video. Det er for mig et kvalitets-stempel at jeg har haft alle produkter i hænderne selv, og kan sende dem afsted med kærlighed og taktil finesse, så modtagerne af behandlersæt og barselsgaver har lyst til, at have deres produkter fra wilubywiklund fremme i stuen eller i behandlerlokalet og i brug hver dag.

Mine dygtige samarbejdspartnere

Zoneterapeut, pædagog & terapeut, Cindy Salsgaard 20%

www.salsgaardvitalterapi.dk

logo_sofie_zacho_pmt

Psykomotorisk terapeut, Sofie Zacho 20%

www.sofiezacho.dk

Psykomotorisk terapeut og indehaver af CoreTools, Nathalie Meldgaard

www.coretools.dk

rhea_care_logo

Psykomotorisk terapeut & afspænding, ammevejleder, viklevejleder,

Kirsten Boelsmand 25%

www.rheacare.dk

livetsmor_logo

Livets Mor v. Ane Hillgaard

Psykomotorisk terapeut 20-27%

Facebook & Instagram:

@livetsmor

tlf: 27419801

omsorgsfuldbegyndelse_logo

Omsorgsfuld Begyndelse v. Linemarie

Amme- & bærevejleder 20%

Facebook & Instagram: omsorgsfuld_begyndelse

lilleny_logo

Ammevejleder, Mia Ostenfeld 20%

www.lilleny.dk

familieglæde_Logo

Familieglæde v. Pernille Hjortshøj

Ammevejleder, børnesundhedsvejleder & babytegn&rytmik 10%

www.familieglaede.dk

Ammevejleder & doula, Julie Lærke

https://www.instagram.com/
ramaelk.dk/

Roskilde Kropsterapi

Psykomotorisk terapeut, Maja Bruun 20-25%

 

www.roskildekropsterapi.dk

Din fødselsterapeut

Ammevejleder, rebozomassør, gravidemassør, fødselsforberedelse & rytmikinstruktør, Laura Karlsson 20%

www.dinfoedselsterapeut.dk