OBS: Puder sendes hvert kvartal: JANUAR, APRIL, JULI & OKTOBER.
Bestil senest 14 dage før d. 1. i disse måneder, for at få dine puder med i kommende sending.

"Smukke og anvendelige puder, som også rent æstestisk vil løfte ethvert behandlingsrum."

Client Logo
Mai-Britt Schwab Psykomotorisk terapeut & pioner

Anbefales! jeg har kjøpt alle mulige puter og er mega glad for dem alle sammen. Smukt design, flotte mønstre og farver, god kvalitet, lette å rengjøre, hurtig levering og gode priser <3

Client Logo
Ida Friis idafriis.com

“Jeg er SÅ glad og tilfreds med puderne. De har en fin støtte til lænden og de er eftergivelige på den gode måde. Et ekstra plus er at de har de skønne livsglade farver der spreder optimisme og glæde ud i rummet."

Client Logo
Lotte Sandfort Psykomotorisk terapeut

"Jeg har modtaget et helt vidunderligt produkt fra @wilubywiklund. En rispose som er så meget mere end en rispose (...) Tyngden fra risposen får dine muskler til at slappe af, varmen giver en dejlig følelse af wellness og en dejlig stund for en træt og dygtig morkrop. Varmen fra risposen er også medvirkende til at stimulere nedløbsrefleksen(...) Risposen fra @wilubywiklund holder virkelig godt på varmen og har en rigtig dejlig tyngde. Så står du på tærsklen til en fødsel får risposen min varmeste anbefaling hvis man gerne vil benytte sig af naturlig smertelindring. Wilubywiklund får min største anbefaling et gennemtjekket produkt der tilgodeser så mange aspekter for mødre."

Client Logo
Julie Lærke Ammevejleder www.råmælk.dk

"Da jeg for første gang for snart 11 år siden blev mor for første gang, sad mine skuldre helt oppe under mine ører (...) Jeg opdagede for nyligt den her risposer, der hedder trapezius. Formen er genial både til skuldre og nakke - men også til at løsne forsiden af brystkassen. Jeg tænker den også vil være virkeligt god til brystspændinger, fordi varmen og tyngden lindrer og beroliger kroppen. Mine varmeste anbefalinger."

Client Logo
Lene Larsen Psykomotorisk terapeut, kranio sakral terapeut - @dinbabybehandler

"Jeg har fået mange behandlinger af @modregruppemassage som bruger @wilubywiklund's puder og jeg synes de er virkelig dejlig at ligge med. Specielt puden til øjnene der giver en dejlig tyngde så jeg forsvinder helt væk i ro når jeg får massage. Derudover får puderne (og dem der lejrer med dem) mig til at ligge virkelig godt på en briks!! Varm anbefaling herfra!"

Client Logo
Cindy Zoneterapeut v. salsgaardvitalterapi.dk

"Jeg har købt et behandlingssæt af Wilubywiklund og elsker det. Puderne er rigtig nemme at spritte af efter brug. Jeg elsker mit sæt!"

Client Logo
Gitte Psykomotorisk terapeut

"De er utroligt nemme at arbejde med, da materialet er vandafvisende. Man har muligheden for, selv at vælge de farver man har det godt med."

Client Logo
Anders Psykomotorisk terapeut studerende

"Jeg er vild med mine yogapuder. De bruges flittigt hver uge, de er max behagelige og støtter lige som de skal! Plus de er så nemme at tage med, de vejer ingenting og kan presses sammen. Og hvis de skal lånes ud er de så nemme at spritte af. Elsker dine puder Christine!"

Client Logo
Fredrikke Pædagog, mor & yogi

"Rigtig lækre puder som er nemme at rengøre. Rigtig god service!"

Psykomotorisk Terapeut v. Friis psykomotorik

“Så lækre og farverige puder. God kvalitet og holdbar. Har haft mine puder i et halvt år og har lige bestilt en ny omgang puder fordi jeg kunne godt bruge flere"

Client Logo
Karina Psykomotorisk terapeut

Copyright © 2021 wilubywiklund.dk