Menu Luk

WILUbywiklund's pudeunivers

Håndsyede pudesæt til din praksis, sammensat efter kroppens anatomiske opbygning og behov for støtte. Populært til psykomotorisk behandling og yoga. WILUbyWiklund har sammensat fire lækre pudesæt, som du kan vælge imellem.

Ønsker du at sammensætte puder enkeltvist, så tjek ‘Pick n’ Mix’, længere nede på siden.

 "Jeg bliver stolt og glad, som Christines kollega, over at Christine tager sit fags kerne så alvorligt, at hun vælger at udvikle og producere det særlige og meget enkle, og afgørende redskab, som puderne er i den psykomotorisk terapeutiske behandling -og i grundøvelserne. Et af behandlingens og grundøvelsernes målsætninger er selvregulering gennem at tage sin kropsfornemmelse alvorlig, -og puderne, som Christine har fremstillet dem, giver i behandling og undervisning en stor støtte til oplevelsen af hvordan leddene kan aflastes, og hvordan den aflastning kan influere på velvære, sansning og dermed selvregulering.""

Mai-britt schwab, psykomotorisk terapeut

Pick n' mix

Her kan du selv sammensætte puder enkelt- eller parvist, alt efter dine ønsker. Klik dig ind i shoppen og se tilgængelige størrelser og farver.

risposer

Her finder du udvalget af risposer til din praksis. Risposerne kan bruges til at give varme, tyngde og opmærksomhed til et område på kroppen. Det er også her du finder de helt nye ‘Scapula’ – risposen til ømme og spændte skuldre.

pudesæt

Se udvalget af komplette pudesæt i webshoppen 

Afspil video

Lækkert tilbehør til din praksis

Stimulér dine sanser i WILUbywiklund’s univers af dufte, billeder, lydfiler, behandlervenlige outfits og andre dejlige produkter du kan give dig selv, din praksis eller som gave til en du holder af

kontakt